Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana basmak

Rüyada yılana basmak

Rüyada yılana basmak işleri büyütme sürecine girileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada yılana basmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada yılanın başına basmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanlara basmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne basmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne basmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına yorulur.

Rüyada yılanların üstüne basmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yılana basmak geleceğinizin güzel olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın üzerine basmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments