Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakıza basmak

Rüyada sakıza basmak

Rüyada sakıza basmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada sakıza basmak gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada sakıza basmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada sakızdan boğulmak iyi geçiminin de bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sakızı tükürmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sakız görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada ağaç sakızı görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker sakız görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada şekerli sakız görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hayatını yoluna koymaya rivayet eder.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments