Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üzerine düşmek

Rüyada karın üzerine düşmek

Rüyada karın üzerine düşmek dertlerine çare bulacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada karın üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada karın üzerine düşmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstüne düşmek engel tanımayan biri olacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada karın içinde oynamak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, elinin darlık görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karın üstünde yatmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın içine girmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karın mumbar temizlemek sorunların ve engellerin biteceğine, zorlukların yaşanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın yağmasını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde kalmak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, işlerinin kolaylaşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments