Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın mumbar temizlemek

Rüyada karın mumbar temizlemek

Rüyada karın mumbar temizlemek zorlukların ortadan kalkacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada karın mumbar temizlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Rüyada karın mumbar temizlemek uğursuzlukların kol gezeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada karın mumbar görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın mumbar yemek istenen her şeye sahip olunacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mumbar temizlemek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Rüyada karın dolması görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın altında kalmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, şifa göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişkin karın görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın yemek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments