Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde oynamak

Rüyada karın içinde oynamak

Rüyada karın içinde oynamak zorlukların bir anda biteceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Rüyada karın içinde oynamak gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada karın içinde oynamak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada karın içinde çiçek görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulur.

Rüyada karın içinde olmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde balık görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde hayvan görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada karın içinde uyumak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments