Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstüne düşmek

Rüyada karın üstüne düşmek

Rüyada karın üstüne düşmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Rüyada karın üstüne düşmek bozulan sağlığın düzeleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işarettir.

Rüyada karın üstüne yatmak yüzünde güller açacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Rüyada karın üstüne oturmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada karın üzerine düşmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, işlerinde bereket olacağına, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada başının üstüne düşmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada kafasının üstüne düşmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalet eder.

Rüyada ayak üstüne düşmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments