Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın yağmasını görmek

Rüyada karın yağmasını görmek

Rüyada karın yağmasını görmek onlarla arasının açılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kısmet alacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın yağmasını gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada karın yağmasını görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yazın kar yağması görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Rüyada gökten taş yağmasını görmek bazen umutlarını yitireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağması görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kar yağmasını izlemek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ağzının tadının bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmalama görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada yazın kar yağmasını görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments