Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın şişliği görmek

Rüyada karın şişliği görmek

Rüyada karın şişliği görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, tüm sorunlarının biteceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Rüyada karın şişliği gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada karın şişmesi görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine alamet eder.

Rüyada karın şişliği görmek kurtuluşa kavuşacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada şiş karın görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın şiş kadın görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde ağlamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın mumbar görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Rüyada şişkin karın görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde uçmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments