Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde ağlamak

Rüyada karın üstünde ağlamak

Rüyada karın üstünde ağlamak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada karın üstünde ağlamak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada karın üstünde ağlamak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde koşmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde oturmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde araba sürmek kısmetinin kendinden yana olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde uçmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, şöhret ve hayır getireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments