Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde uçmak

Rüyada karın üstünde uçmak

Rüyada karın üstünde uçmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Rüyada karın üstünde uçmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada karın üzerinde uçmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde kaymak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde ağlamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments