Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın şiş kadın görmek

Rüyada karın şiş kadın görmek

Rüyada karın şiş kadın görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın şiş kadın gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Rüyada karın şiş kadın görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aileden ayrı kalınacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada şiş karın görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın şişmesi görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada karın şişliği görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, tüm özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine inanılır.

Rüyada karın üzerine düşmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada karın yara olduğunu görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kötü sözler duyulacağına rivayet eder.

Rüyada karının kesildiğini görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments