Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın şişmesi görmek

Rüyada karın şişmesi görmek

Rüyada karın şişmesi görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada karın şişmesi gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada şiş karın görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada karın şiş kadın görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın şişliği görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada karın şişmesi görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada karını hamile görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın içine batmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulur.

Rüyada karın içinde yatmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada karın üstüne yatmak aile saadetinin artacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments