Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın mumbar görmek

Rüyada karın mumbar görmek

Rüyada karın mumbar görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın mumbar gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada karın mumbar temizlemek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada karın mumbar yemek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada karın mumbar görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada şişkin karın görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada karın şişliği görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada karın yağlarını aldırmak kısmetin kapanacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Rüyada karın üstünde ağlamak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üzerinde durmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments