Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş karın görmek

Rüyada şiş karın görmek

Rüyada şiş karın görmek eline haram para geçeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiş karın gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada karın şişmesi görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın şiş kadın görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada şiş karın görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada karın şişliği görmek şansın ve bahtının da açılacağına, rızkından olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstüne oturmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine işarettir.

Rüyada karın kesmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın kurdu görmek başına türlü belalar geleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde kan görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments