Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın kurdu görmek

Rüyada karın kurdu görmek

Rüyada karın kurdu görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada karın kurdu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Rüyada karın içinde kurt görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın kurdu görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı haberlere, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın içinde görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına inanılır.

Rüyada karın altında yatmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, modern insanlarla tanışılacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Rüyada karın dolması görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yara olduğunu görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, derde ve kedere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın mumbar temizlemek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, esenliğe kavuşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işaret eder.

Rüyada karın görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments