Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde kurt görmek

Rüyada karın içinde kurt görmek

Rüyada karın içinde kurt görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, tartışmaların son bulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde kurt gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Rüyada karın içinde kurt görmek kolay yollardan kazanacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada karın kurdu görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada karın içinde balık görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde ateş görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, borçlarının kapanacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde yüzmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulur.

Rüyada karın içinde kaybolmak keyfinin kaçacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Rüyada karın içinde yatmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada karın içinde yürümek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments