Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın yara olduğunu görmek

Rüyada karın yara olduğunu görmek

Rüyada karın yara olduğunu görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada karın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Rüyada karın yara olduğunu görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Rüyada karın bölgesinde yara görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde yürümek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın ağrısı görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın kesmek desteksiz kalacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karın yemek insanlarla bir araya geleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments