Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın altında yatmak

Rüyada karın altında yatmak

Rüyada karın altında yatmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada karın altında yatmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada karın altında yatmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada karın üstüne yatmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde yatmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karın içinde yatmak büyük atılımlar yapılacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın altında balık görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada karın altında yürümek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, mallarının da hayırlı olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada karın altında kalmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yatağın altında yatmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments