Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın dolması görmek

Rüyada karın dolması görmek

Rüyada karın dolması görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, borçlarının ödeneceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın dolması gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada karın dolması yemek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada karın dolması görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde araba sürmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada karın mumbar görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, artık daha dikkatli davranacağına, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada karın yolları kapattığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments