Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın görmek

Rüyada karın görmek

Rüyada karın görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yüzünün kızaracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, sıkıntı çekeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalettir.

Rüyada karın gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Rüyada karın üstüne yatmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yüzmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karının kesildiğini görmek içini açmaya karar vereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalettir.

Rüyada karın yemek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada karın içinde olmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada karın içinde yürümek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada karın içinde olduğunu görmek kötü duygularını yeneceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments