Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın kesmek

Rüyada karın kesmek

Rüyada karın kesmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ayıplı yolara sapacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada karın kesmek gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada karın kesmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet eder.

Rüyada karın içinde kalmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde oturmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karını dövmek yükseleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada karın içine batmak iyi konumlara geleceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde kaymak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments