Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karını dövmek

Rüyada karını dövmek

Rüyada karını dövmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada karını dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Rüyada karını dövmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada karın yağlarını aldırmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde hayvan görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın dolması görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstünde kaymak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments