Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek giderileceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, beklenilen takdiri alacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments