Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içine batmak

Rüyada karın içine batmak

Rüyada karın içine batmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın içine batmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada karın içine batmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın içinde kaybolmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstüne düşmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karının kesildiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstünde koşmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın yağdığını görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın bölgesinde yara görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada karın içinde çiçek görmek çok rahat bir döneme gireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments