Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde kaymak

Rüyada karın üstünde kaymak

Rüyada karın üstünde kaymak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada karın üstünde kaymak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak planlarının gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde kan görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde yatmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde oturmak dileklerin kabul olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde para görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments