Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ayrılanların birleşeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz veya planlarınız olabilir.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde yürümek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın altında yürümek özlemelerin son bulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürümek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde yüzmek her anlamda şifa bulmaya, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada karın içinde olmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments