Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın ameliyatı olmak

Rüyada karın ameliyatı olmak

Rüyada karın ameliyatı olmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yarar getireceğine, bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Rüyada karın ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada karın ameliyatı olmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde olmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın şişmesi görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada karın üstüne düşmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada karın görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Rüyada karın yağmasını görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde uçmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada karın dolması görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments