Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde olmak

Rüyada karın içinde olmak

Rüyada karın içinde olmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde olmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak işinde yükseleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine işarettir.

Rüyada karın içinde olduğunu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde çiçek görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde kaybolmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kendisine şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde oynamak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada karın içinde kalmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments