Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Rüyada birinin sizi vurduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaz vurduğunu görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada kurt vurduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet eder.

Rüyada kediye vurduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek vurduğunu görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada keklik vurduğunu görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments