Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı sıfıra vurdurmak

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, umutlarının biteceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada saçları sıfıra vurdurmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak daha güzelleşeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak dertlerin ve sorunların biteceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada domuz vurduğunu görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada başını vurduğunu görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bereketin eksileceğine alamet eder.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments