Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işarettir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, evlerine dünürcü geleceğine yorulur.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek iyi hissedeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments