Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla birini vurduğunu görmek

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, elinin bollaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada silahla birini vurduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yanlış yollardan döneceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurduğunu görmek kırgınlıklar yaşanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, inancının zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments