Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın vurduğunu görmek

Rüyada atın vurduğunu görmek

Rüyada atın vurduğunu görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, zorluklarının son bulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada atın vurduğunu gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada atın vurduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, hem de çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çok hayırlı şeylere, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada ördek vurduğunu görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, vefa göstereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını vurduğunu görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments