Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda boğulmak

Rüyada temiz suda boğulmak

Rüyada temiz suda boğulmak kolaylığa kavuşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada temiz suda boğulmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulur.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çok temiz suda yüzmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, istediği başarıya kavuşacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına alamet eder.

Rüyada temiz suda elini yıkamak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz bir suda yüzmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, geleceğinizin güzel olacağına delalettir.

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments