Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek yapılan planların alt üst olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, işlerinin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek sorunların gittikçe artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yeni bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, zevki sefa içinde olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalettir.

Rüyada sigara içip atmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, ekmeğine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kendini sigara içerken görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, parasının her zaman bereketli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments