Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kendini atmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada uçuruma atmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, dünya malına kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birini atmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, kişinin yasa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurumdan atmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birini uçuruma atmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, durgunlaşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işarettir.

Rüyada uçuruma taş atmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments