Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçuruma atmak

Rüyada birini uçuruma atmak

Rüyada birini uçuruma atmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, önemli işlere imza atacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada birini uçuruma atmak gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada arabayı uçuruma atmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada uçuruma atmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma taş atmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada birini uçuruma atmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan birini atmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan atmak mutlu ve hafif hissedeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments