Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma atmak

Rüyada uçuruma atmak

Rüyada uçuruma atmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçuruma atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Rüyada uçurumdan birini atmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma atmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet eder.

Rüyada birini uçuruma atmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kişinin afiyette olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kendini atmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini uçurumdan atmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak kısmetinin açık olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak insanlara öncülük edeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı uçuruma atmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments