Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak nice noksanlık içinde olduğuna, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, eksiklerinin farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabayı uçuruma atmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan kendini atmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan atmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinde aksama olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada birini uçurumdan atmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, rahata ereceğine, mutlu olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan birini atmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments