Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan kendini atmak

Rüyada uçurumdan kendini atmak

Rüyada uçurumdan kendini atmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan kendini atmak gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada uçuruma taş atmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendini uçurumdan atmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada birini uçuruma atmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bol nimete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan birini atmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada birini uçurumdan atmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada arabayı uçuruma atmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan kendini atmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments