Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma taş atmak

Rüyada uçuruma taş atmak

Rüyada uçuruma taş atmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yokluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma taş atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Rüyada uçuruma taş atmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Rüyada arabayı uçuruma atmak çok iyi işler ortaya konacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kendini uçurumdan atmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada uçuruma atmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini uçurumdan atmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kendini atmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments