Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uçurumdan atmak

Rüyada kendini uçurumdan atmak

Rüyada kendini uçurumdan atmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, diplomalı kimse olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, insanları sakinleştireceğine, mallarının artacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işarettir.

Rüyada kendini uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına inanılır.

Rüyada birini uçuruma atmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada uçuruma atmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan birini atmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan atmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan atmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalettir.

Rüyada arabayı uçuruma atmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments