Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan birini atmak

Rüyada uçurumdan birini atmak

Rüyada uçurumdan birini atmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan birini atmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada birini uçuruma atmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada uçuruma taş atmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan birini atmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan kendini atmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada arabayı uçuruma atmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi uçurumdan atmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments