Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini tabutta görmek

Rüyada kardeşini tabutta görmek

Rüyada kardeşini tabutta görmek ticarette öne geçeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, prestij kazanılacağına yorulur.

Rüyada kardeşini tabutta gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada kardeşini tabutta görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin tabutunu görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek işlerin çok iyiye gideceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabuta konmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak umutsuz olacağına, üzüleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna inanılır.

Rüyada anneni tabutta görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada annenin tabutunu görmek kısmetin kapanacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments