Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çirkin amellere, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin tabutunu görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet eder.

Rüyada birinin tabutunu görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada annenin tabutunu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, ekmeğin kesileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments