Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek

Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek

Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde bayrak gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tabutun üzerinde bayrak görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Rüyada tabuta sarılı türk bayrağı görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek açların doyacağına, kariyerinin yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayrağa sarılmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bayrak yıkamak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada büyük bayrak görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments