Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabuta konmak

Rüyada tabuta konmak

Rüyada tabuta konmak büyük miktarda para kazanılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabuta konmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölmek tabuta konmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tabuta konmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalettir.

Rüyada ölmek mezara konmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaca konmak yeni kısmetlere nail olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara konmak karanlığın biteceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçup ağaca konmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret eder.

Rüyada çatıya konmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kabre konmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments