Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide sigara içtiğini görmek

Rüyada camide sigara içtiğini görmek

Rüyada camide sigara içtiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, şan şöhret kazanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada camide sigara içtiğini gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek dualarının kabul olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Rüyada camide içki içildiğini görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada camiden su içtiğini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada camide su içtiğini görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments