Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı birini kefenli görmek

Rüyada canlı birini kefenli görmek

Rüyada canlı birini kefenli görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada canlı birini kefenli gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Rüyada canlı birini kefenli görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada birini kefende görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, aşama göstermeyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek yeni bir araca sahip olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek endişe veren durumların düzeleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen almak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulur.

Rüyada annemi kefenli görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına inanılır.

Rüyada kefenli ölüler görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments