Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni işler yapılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, bahtın açık olmasına delalet eder.

Rüyada kefene sarılı insan görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Rüyada birini kefene sarılı görmek ruhen güzelleşeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, manevi olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek işlerinin kapanacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı adam görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek makamından olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments